La ARTTA HOME, de 3 ani ne ocupăm cu importul pieselor de mobilier din fier forjat, decorațiuni de sezon, porțelan, cadouri și obiecte decorative pentru grădina. Am promis să facem asta cu drag și mereu cu zâmbetul pe buze.

Ne caracterizează calitatea și bunul gust. La noi gasiți piese unicat și elemente abstracte realizate într-o manieră deosebită. ARTTA HOME este importator direct din Olanda și Polonia de piese din fier forjat, iar tablourile sunt importate din frumoasa Italie.

Ceva totuși ne deosebește…și anume privilegiul de a avea în grijă, povestea unui spațiu modern și inspirația clienților noștri. Cu o gama largă de modele, culori și forme, misiunea noastră este să realizăm un concept și o atmosferă unică pentru fiecare proiect.Fierul forjat este unul dintre cele mai elegante elemente de design interior. Dacă sunteți în căutarea unei modalități de a decora casa, spațiul comercial sau grădina cu elemente distinse, fierul forjat vă oferă oportunitatea de a merge într-o direcție deosebită.

Avem ceasuri speciale, tablouri romantice, decorațiuni de sezon, elemente decorative din fier forjat și porțelan și mobilier pentru casă și grădina.

Cauți să creezi o atmosfera confortabilă printr-un design ultra sofisticat?

Te invităm să stăm de vorba, la o cafea, în magazinul nostru fizic din Bacău, de pe strada Calea Moinești nr. 20 Bis, Bacău sau apelează cu încredere 0730 074 499 unde un consultant te va ajuta cu siguranță în a lua o decizie potrivită în funcție de nevoile tale!